Spreid-de-beentjes-actrice veilt gekend opbject uit haar natuurfilms voor slachtoffers Beiroet

Een veiling die inslaat als een bom…

Wie af en toe wel eens op websites surft naar volières, maar uitkomt bij het betere vogelwerk, kent ongetwijfeld de Libanese ‘lovebird’ Mia Khalifa. Niet voor niets staat zij al jaren in de top 5 van beste en meest bekeken actrices uit de betere natuurfilms. 

Naast een geweldig grote boezem heeft ze ook een gigantisch groot hart. Ze is dan ook erg begaan met de getroffen Libanese bevolking in Beiroet na de ontploffing afgelopen week. De actrice zamelt daarom geld in voor het Rode, euh, Kruis. Of ze haar inspiratie haalde bij deugniet en natuurfilm-regisseur Dennis Black Magic weten we niet, maar ook de miljoenen keer bekeken actrice veilt haar bekende bril. Geen blauwe Jean-Paul Gaultier, wel een zwarte Gucci. 

De veiling loopt nog een kleine vijf dagen en het hoogste bod bedraagt momenteel 99.600 dollar. Daar kan DBM nog een, hopelijk voor hem figuurlijk, puntje aan zuigen, want dit is zowat 35 keer meer dan zijn toverstok ooit kon toveren met zijn beroemde blauwe bril. Niet slecht geregeld van Mia, die naar eigen zeggen slechts 12.000 dollar verdiend heeft met haar films. Rekenen was dan ook niet echt haar sterkste vak op school, denken we.

Soit, bieden op de bril waarop heel wat mannen hun erfgenamen hebben achtergelaten kan HIER. Alles voor een goed doel he! 

Mia1

Image 1 of 3

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More