Spookt het in Loksbergen? (video)

Een bizarre video uit Limburg bracht de paranormale wereld in staat van paraatheid.

Huisje tuintje boompje: het is de droom van heel wat jonge koppeltjes. Zich nestelen in hun eigen stek en actief gaan zorgen voor het nageslacht. Het was niet anders voor een gezin uit het Limburgse Loksbergen, wanneer ze begonnen met de bouw van hun liefdesnest. Het plaatje was compleet en twee kinderen zorgden voor de bezegeling van de liefde. Al kwam het huis met nog een extra gast waar ze niet op hadden gerekend. 

Het happily-ever-after-verhaal werd al snel verstoord door slaapproblemen van de kinderen. ‘s Nachts wakker worden, te pas en te onpas wenen en de ouders slapeloze nachten bezorgen. “Het is een fase, dat zal wel verdwijnen met ouder worden”, was het advies dat ze overal kregen. Later begon de lady of the house zich ook erg ongemakkelijk voelen. Wanneer ze alleen in huis was, had ze de indruk dat ze voortdurend in de gaten werd gehouden. Misschien een rechtstreeks gevolg van de slaapperikelen? Wie zal het zeggen?

Wanneer werd het dan echt bizar? Op 4 april jongstleden, toen hun beveiligingscamera’s in het holst van de nacht plots in werking schoten. Loksbergen is toch wel een beetje de Far West van Limburg en liet het gezin dan ook high-tech camera’s met bewegingssensoren installeren, tijdens de bouw van hun woning. Die camera’s filmden een vreemd schouwspel aan hun voordeur. Iets wat op een schim of mist lijkt, draait heen en weer voor de woning en geeft stilletjes de indruk binnen te willen komen. Van een mens kun je niet echt spreken en tot op heden heeft de familie geen flauw benul van wat die camera’s nu juist hebben weten te filmen. Meer nog: het heeft hen de stuipen op het lijf gejaagd. 

Je zou nog even kunnen denken dat dit een poging is om even Youtube-famous te worden maar dat is het minste van die mensen hun zorgen. Ze willen niet alleen kunnen genieten van hun kroost, ze willen vooral te weten komen dat er gaande is in hun woning.

Ideetjes, tips of het ultieme antwoord? Contacteer onze redactie en wie weet kunnen we het mysterie van Loksbergen gaan ontrafelen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More