Spanjaarden hebben het gehad met Hazard (video)

Grapjes van Hazard na nederlaag Real Madrid schieten in een verkeerd Madrileens keelgat.

Eden Hazard is zijn geld niet waard geweest. De Belgische Rode Duivel speelde meer niet dan wel voor Real Madrid. Hij sukkelde van de ene blessure naar de andere. Volgens de Madridistas ging hij niet professioneel om met zijn revalidatie, maar tot nu toe kreeg hij (nog net) het voordeel van de twijfel.

Eden Hazard werd gisteren samen met Thibaut Courtois uitgeschakeld in de halve finales van de Champions League. Tegen het Chelsea, de ploeg waar ze beiden groot werden. Na afloop was op beelden te zien dat Hazard plezier maakte met zijn oud-ploegmaten en dat is voor de Spanjaarden een frats teveel.

De Spaanse pers haalt Eden vernietigend onderuit. “Twee jaar al plaagt Hazard de Madrileense fans. Twee jaar lang al. Nu heeft hij het vuur van de Madrilenen aangestoken”, klinkt het. “Als er een goed bod komt, zal hij verkocht worden. “ Of nog: “Deze jongen heeft niet begrepen waar Real Madrid voor staat. De opkuiswerken moeten beginnen met de onmiddellijke verkoop van Hazard. Bye, Bye, Eden.

Slik.

Laten voorzichtig zeggen, dat het gisteren niet zijn beste match was.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More