Snelle Caro gaat uit de kleren voor P

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Een kleine twee jaar geleden was Caro Van Gorp de kersverse Miss Exclusive. Toen ze voor het eerst voor de lens van onze fotograaf stond was ze een beetje verlegen, maar daar is inmiddels niks meer van te merken! En waarom ‘snelle’? Eén van de dingen op haar bucketlist, is een keertje rondvlammen met een racewagen.

Heeft Miss Exclusive je leven veranderd?
CARO: “Ja, zeker en vast. Ik heb heel veel geleerd in mijn jaar als Miss, zeer zelfstandig geworden op een korte periode. Dit heeft me zelf ook duidelijk gemaakt wat ik zelf nog wil bereiken in mijn leven en wat ik echt leuk vind. Door mijn jaar als Miss ben ik de persoon geworden wie ik nu ben.”

Wat doe je zoal tegenwoordig?
CARO: “Ik ben een zeer bezige bij, altijd geweest. Nu met corona is dit natuurlijk iets minder. Ik werk fulltime, met verschillende schiften. Normaal ben ik altijd te vinden in de gym, maar jammer genoeg moet ik nu genoegen nemen met thuis oefeningen te doen.”

“Voorts ligt mijn passie ook bij fotoshoots, haren kappen en make-up. Ik ben fotoshoots enorm leuk gaan vinden dankzij Filip Moerman, waar ik altijd mee samenwerk. Hij is zeer professioneel en zal mij nooit op een verkeerde manier benaderen en dat waardeer ik enorm aan hem. Natuurlijk maakt hij ook altijd supermooie foto’s. Zijn stijl van foto’s nemen is iets waar ik mezelf enorm in kan vinden.”

Wat vind je het mooist aan mezelf?
CARO: “Wat ik het mooist aan mezelf vind, zijn dan toch wel mijn blauwe ogen en mijn tanden. Ik hecht zelf enorm veel aan persoonlijke hygiëne. Als ik met iemand in conversatie ben zijn de tanden toch één van de eerste punten waar ik naar kijk. Als die niet verzorgd zijn, knap ik af.”

Is er iets aan jezelf wat je zou willen veranderen?
CARO: “Zeker en vast, niemand is perfect dus ook ik zou graag iets willen veranderen aan mijn lichaam. Iets waar ik me al van kleins af aan stoor zijn mijn oorlelletjes, graag had ik geen oorlellen gehad, ik vind dat persoonlijk veel mooier. En graag had ik ook iets dunnere bovenbenen gehad, maar daar proberen we naar te werken.”

Stel: je mag op date met eender wie. Wie kies je dan, en waarom?
CARO: “Hmm, dat is een moeilijke vraag. Zelf ben ik al lang niet meer op zoek, want mijn prins op het witte paard heb ik al een hele tijd geleden gevonden. Moest ik dan toch iemand moeten kiezen zou dat Zac Efron zijn. Ik vind hem een mooie verschijning, en ben wel benieuwd zijn hoe zo’n acteur in het dagelijkse leven zou zijn.”

Welke dingen staan nog op je bucketlist?
CARO: “Ik heb nog van alles op mijn lijstje staan wat ik nog graag zou afvinken. Verre reizen, ik zou graag eens naar Amerika, Mexico en Bali gaan. En op een circuit gaan rijden met een racewagen, dat wil ik ook eens doen.”

1

Image 1 of 7

Voor onze abonnees hebben we ook nog een tweede, zwoelere fotoreeks:

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More