“Sinds corona klus ik bij als escorte om rond te komen”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

P-magazine vroeg aan honderd Vlaamse vrouwen: wat is het allerstoutste avontuur dat je ooit meemaakte? Niet al die vrouwen antwoordden, maar zij die wél antwoordden, die laten we vanaf nu geregeld op zondag aan het woord.

Dat was onze oorspronkelijke intro. Maar inmiddels krijgen we soms ook bericht van lezeressen die hun verhaal kwijt willen aan ons. Als je ook jouw verhaal wil delen met onze lezers – al dan niet anoniem – mag je ons contacteren op info@p-magazine.be. Dat deed ook T., een vrouw uit Oost-Vlaanderen met 36 lentes op haar teller.

“Al sinds ik mijn man leerde kennen, inmiddels elf jaar geleden, hadden we de droom om op een dag een eigen zaak te starten: een restaurant met een Aziatische keuken. Na een periode van zwarte sneeuw, konden we in het najaar van 2019 onze droom eindelijk waarmaken. We hadden een leuk en goed gelegen huurpand gevonden: beneden het etablissement, daarboven een appartement om te wonen.”

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More