‘Sicario’: als de grens tussen goed en kwaad vervaagt

De nachtmerrie van de twijfel.

De kijker ziet het verhaal door de ogen van Kate Macer (Emily Blunt), een ambitieuze FBI-agente die bij het oplossen van een kidnappingszaak stuit op een horrorwoning in Arizona, waar de overblijfselen van 42 mensen worden aangetroffen. Het blijken slachtoffers van meedogenloze drugsbazen.Kate’s vondst leidt ertoe dat ze – of ze nu wil of niet – gevraagd wordt zich aan te sluiten bij een speciaal task force team dat de opdracht heeft het Sonora drugskartel uit te schakelen. Onder leiding van een mysterieuze consultant met een duister verleden (Benicio Del Toro) begint het team aan een clandestiene missie. Om te overleven, moet Kate noodgedwongen alles waar ze in gelooft in vraag stellen.

‘Sicario’ is behalve sterk geacteerd ook zenuwslopend spannend. Het brute geweld is overal en dat is wellicht niet aan elke filmliefhebber besteed. Maar Sicario is zonder meer een nagelbijter van een film, spannend en onvoorspelbaar. Wie zijn de ‘good guys’ en wie zijn de ‘bad guys’, of beter, wie is wie?

‘Sicario’ zet je nogal eens op het verkeerde been en pas aan het einde wordt duidelijk hoe de vork echt in de steel zit.

Q2 / 04 april, om 23:05 – 01:10 : ‘Sicario’

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More