Sexy Summer is jouw zonnetje op deze vrijdag

“It’s really hot in here, must be summer”

We dachten een openingszin te hebben gevonden waarmee we bij deze knapperd het ijs konden breken… vergeet het,  zelfs geen potten hebben we gebroken, integendeel. We zullen het op deze, ook wel koude en ietwat bevroren vrijdagochtend anders moeten aanpakken als we deze 22-jarige Amerikaanse willen ontdooien.

Hoe dan wel? De looks! Ze houdt van lange, donkerharige mannen met blauwe ogen. Goed nieuws voor jouw redacteur tot ze helaas (opnieuw) een dreun van jewelste uitdeelt.  ‘Tasteful tattoos‘ zijn een pluspunt. Die hebben we niet! 

Mocht jij in tegenstelling tot ons nog wel in de ‘picture’ lopen en ben je er zelfs in geslaagd haar uiteindelijk in jouw nest te krijgen, weet dan dat ze het absoluut niet apprecieert dan een man ‘eerst komt’. Maar wie zit er mee in bij haar op de tweede plaats te komen? By the way, iemand een goed adres om ‘tasteful tattoos‘ te laten plaatsen?  

2

Image 2 of 15

Credits: Instagram

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More