Sexy Stephaelle maakt ons zo zot als een kwak

Nee, niet die kwak, vetzak!

Zo zot als een mus. Maar ook: een mus onder de hoed hebben. Iemand blij maken met een dode mus. Een zwaan heeft zijn veren evengoed nodig als een mus. Beter een mus in de hand dan een kraai op het dak. Zijn kruit op mussen verschieten. Leven als mussen in ‘t zand. Als de hemel valt, zijn alle mussen dood.

Om maar te zeggen: er zijn heel veel spreekwoorden waar mussen in voorkomen. Daarom vinden wij mussen de meest overschatte vogels op deze aardkloot. Waaraan hebben mussen die eer van zo veel spreekwoorden verdiend? Het enige wat ze doen, is zich volproppen met zaden, om vervolgens op auto’s te schijten.

Dan vinden wij een kwak een veel toffere vogel. De kwak is zo’n beetje als een reiger, maar dan wat anders. Veel zeldzamer dan een mus. En ze eten vis, en schijten daarna in de vijver of het meer waar ze die vis gevangen hebben.

Maar goed, over naar Stephaelle Macias nu. Wel, veel kunnen we daar niet over vertellen: met dat lijf van haar maakt ze ons zo zot als een kwak. En sprakeloos.

5

Image 1 of 12

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More