Sergio lanceert nieuwe brillenmode

Onze sympathieke Sergio – niet de kok, maar de zanger/presentator – heeft een nieuw concept inzake brillenmode bedacht.

Sergio stelde zijn nieuwe concept gisteren voor in een kwis op de VRT. Onze aandacht werd wel voortdurend afgeleid door de aanwezigheid van Geena Lisa. Kunnen de kleedsters van de VRT Geena in de toekomst vragen om geen dergelijke kleren aan te trekken waardoor mannelijke kijkers met een voorkeur voor vrouwen afgeleid worden van zodra ze in beeld komt? 

Sergio dan. Hij ziet de al even sympathieke als ravissante Eline bezig met Odette Lunettes en bedacht dat hij even goed of zelfs beter kan doen. Aangezien het concept vandaag less is more is (sommige vrouwen die hun mannen haten, passen dat concept al eens toe) heeft Sergio de bril heruitgevonden: een bril met 1 in plaats van 2 pootjes. Een pootje verbindt de voorkant van de bril met de oren van de eigenaar.

Sergio moet gedacht hebben dat een pootje genoeg is aangezien hij nu brillen lanceert met een pootje. Kopers hebben wel de keuze uit brillen met linkerpootje of rechterpootje. Het concept om een bril te lanceren zonder pootjes werd door een vriend van Sergio in de prullenmand gekieperd. Benieuwd of het concept zal aanslaan. De voltallige redactie van P-Magazine en onze baas wensen Sergio veel succes. 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More