Sergio kookt niet langer voor zijn Ellemieke

Het is uit tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen.

Onze rebelse sterrenkok Sergio Herman (50) en Ellemieke Vermolen (44) – die kookboeken schrijft – zijn definitief uit elkaar. Hun relatie kende meerdere zware periodes, maar de eerste lockdown bracht hen dichterbij elkaar. Dat wisten ze onlangs nog te vertellen. “Voor mij was dat een héél fijne tijd”, vertelde ze aan ‘Humo’. “Sergio was twee weken thuis, bijna drie zelfs. Je voelt natuurlijk een zekere stress – ‘Als m’n ouders maar gezond blijven!’ – maar verder hebben we ons zelden zo verbonden gevoeld met elkaar. Alles is min of meer gereset. We werden gedwongen onszelf af te vragen: wat is er nou echt belangrijk in het leven? Mijn antwoord op die vraag is simpel: ons gezin.” Maar een tweede verplicht verblijf met elkaar hebben ze blijkbaar als koppel niet overleefd. Dat bevestigen ze aan ‘Dag Allemaal’.

Er klinken nu enkel nog echo’s van een verloren geluk. “Hij wordt graag vertroeteld en gepamperd”, vertelde Ellemieke niet zo lang geleden. “Hij is blij als het wasje en plasje tegen het einde van de dag voor hém is gedaan. Ik ben een rustige factor in zijn leven. Hij weet dat het thuis allemaal in orde is en dat vindt hij fijn.”

Sergio zal voorlopig voor zijn eigen wasje en plasje moeten zorgen. Tenzij? Maar die informatie is niet vrijgegeven.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More