Seren Siersack: “Rosse vrouwen zijn best in bed”

Zeg dat de voormalige Miss België-kandidate – en P-model – het gezegd heeft!

We zijn alweer twee weken verder dan, euh, twee weken geleden en dus zetten we vandaag jaargang 2011 van P-magazine online. Daar valt alweer heel wat interessants in terug te vinden, waaronder de roodharige Seren Siersack.

Kim vierde in dat jaar tien jaar Esther Verkest met het compilatie-album ‘Roodheidswaanzin’. P-magazine ging toen op zoek naar de ultieme belichaming van de roodharige stripbabe, en kwam zo terecht bij Seren Siersack.

Ze vertelt onder andere dat ze op school werd uitgelachen met haar rode lokken, maar dat ze dat niet aan haar hartje liet komen. Integendeel: zij weet als geen ander de voordelen van roodharige dames.

“Rosse vrouwen zijn gewoon de beste vrouwen. En geloof me, we zijn het best in bed. Geen twijfel mogelijk. En alle mannen die het tegendeel beweren, zijn gewoon nog niet naar bed geweest met een rosse. Rost bloed vost goed: daar is dus wel iets van aan.”

Het volledige interview lees je in nummer 20 van jaargang 2011, onder geven we wat fotomateriaal weg.

1

Image 1 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More