Seks-tape van ‘Charmed’ actrice gelekt (video)

Deze heks weet in ieder geval hoe ze moet omgaan met een toverstaf.

‘Charmed’ was één van de allerlangstlopende serie aller tijden met alleen vrouwen in de hoofdrol, dit mede dankzij de bloedmooie actrices die erin meespeelden. Zo ook de Amerikaanse actrice Rose McGowan die de rol vertolkte van Paige Matthews en die in het vierde seizoen de plaats mocht innemen van actrice Shannen Doherty. Daarna ging het wat bergaf met de filmcarrière van McGowan. Zo mocht ze nog in 2007 opdagen in ‘Planet Terror’ van Robert Rodriguez en werd ze in 2009 getipt als hoofdrolspeelster in de remake van Red Sonja. Echter dat verhaaltje ging nooit door.

En wat doe je als je filmcarrière in het slop zit? Tja, dan laat je per ongeluk een sekstape ‘lekken’. Of zij zelf achter de lek zit, zullen we nooit weten maar McGowan heeft altijd beweert dat ze vroeger was verkracht door een bekende studiobaas. Ze zei ook te weten dat haar verkrachter nog altijd over beelden van een seksscène van haar beschikt en dat ze bang was dat hij deze zou uitbrengen. Of het hier betreft over deze gelekte beelden, daar weigert ze elk commentaar over. Wel liet ze alvast weten via Twitter dat ze zich niet schaamt voor deze video: ”Ik geloof niet schaamte” was de korte reactie van de actrice. Wij wel, daarom dat we deze expliciete video niet rechtstreeks tonen, maar als je haar echt in actie wil zien, een klikje HIER is meer dan voldoende. Weer een onschuldige jeugdherinnering naar de vaantjes. (GBL)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More