Deze knapperige schoonheid is een schot in de roos

Bullseye.

Mannen, hijs jullie vandaag in een strak matador-pakje, haal de rode lap boven en snel als de bliksem naar de arena want de heetste ‘Bull’ ter wereld staat op jullie te wachten. Ok, niet dat jullie deze knapperd met jullie ‘banderilla‘ willen steken, tenzij figuurlijk natuurlijk, maar laat duidelijk zijn dat de arena bij het zien van zoveel schoonheid meer dan uitverkocht zal zijn. 

We hebben het over Thea Bull, een waanzinnig knappe brunette met een nog zeer schaars aantal volgers op Instagram. Dat die laatste exponentieel zullen stijgen de komende dagen, weken, maanden,… kunnen we nu al ons geld al op verwedden. 

Met de fijnste vormen waar de bekendste ‘Bulls’ ter wereld, zoals daar zijn ‘Murcielago’, ‘Gallardo‘, ‘Miura‘, ‘Countach‘ of ‘Urus‘, jaloers op zijn maakt deze Amerikaanse van niet alleen petrolheads maar tegelijk ook alle mannen  een stel dolle luidloeiende koeien… En wie de arena niet durft te betreden kan nog altijd gaan ‘vogelepikken‘.

1

Image 1 of 18

Credits: Instagram 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More