Schommelen door een waterval zonder nat te worden (video)

Schommelen is leuk en ontspannend. Je waant je in de lucht en hebt het gevoel dat je zo vrij als een vogel bent.

Maar ook schommels moeten met de tijd meegaan en wat uitdagender worden voor de huidige tablet- en smartphonegeneratie. De Waterfall Swing is er zo eentje. Deze interactieve schommel creëert een muur van water, maar dankzij de intelligente software wordt de schommelaar nooit nat. Boven de schommels is een stalen plateau met daarin 273 individuele sprinklers, die aangestuurd door een computersysteem een waterval creëren. 

Wanneer de schommelaar met een constante snelheid heen en weer beweegt, zorgt het ingenieuze computersysteem ervoor dat er gaten in de watermuur ontstaan. Dat is niet alles, ook is de Waterfall Swing in staat om te schrijven. De geavanceerde technologie kan de waterstralen zo aansturen dat letters en cijfers weergegeven kunnen worden in de waterval, maar ook figuren zoals hartjes.

De Waterfall Swing schommels worden vooral afgehuurd tijdens allerlei festivals en evenementen.  Toch is een regenjas geen overbodige luxe, want het concept hoog en droog moet je hier met een korreltje zout nemen, zeker tijdens een sterke windvlaag.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More