Schol: dit biertje bevat intiemste sappen van twee lingeriemodellen (foto’s)

Als je dacht dat Heineken echt kutbier was, dan heb je Bottled Instinct nog niet geproefd!

Jawel, die titel heb je goed gelezen: de Poolse brouwerij The Order of Yoni bracht een biertje op de markt dat wel erg intiem vocht van twee bloedmooie lingeriemodellen bevat. 

De dames in kwestie werden hiervoor niet mishandeld. Zij kregen zelfs geen tapkraan tussen de benen gemonteerd. Wel nam een gynaecoloog een uitstrijkje bij Paulina en Monika, waarna de melkzuurbacterie die erin zit in het lab geïsoleerd werd.

Volgens de brouwers toont het bier de essentie van de vrouwelijkheid. “Beeld je de vrouw van je dromen in, het object van je verlangen. Haar charme, haar sensualiteit, haar passie. Nu kan je proeven hoe ze smaakt, haar geur opsnuiven, haar stem horen. Laat je fantasieën de vrije loop en beeld je in dat je dit allemaal kunt hebben in een flesje bier.”

De Polen laten tevens weten dat klanten zich geen zorgen moeten maken over hygiëne, omdat de vrouwen uitgebreid getest werden en dat het wetenschappelijk proces alle onreine elementen uitzuiverde.

Als je interesse hebt in een aankoop van een sixpack en je wilt toch zeker zijn dat Paulina en Monika geen ladyboys zijn in het echte leven, dan kunnen onderstaande promotiefoto’s je alvast overtuigen. Dat wordt een stuk in de kloten flamoes zuipen!

1

Image 1 of 6

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More