Menselijke penis gemiddeld stuk kleiner dan gedacht

Wellicht is er op gans deze aardkloot niks waar er harder over opgeschept wordt, dan over het formaat van een tampeloeres. En dat geeft een vertekend beeld, zo blijkt.

Na pint vijf is er in geen enkel Vlaams café nog een vent te vinden met minder dan 25 centimeter in de broek. Maar piemels zijn er in alle maten. We hadden eerder al eens een interview met Vlaming Billy die getuigde dat een garnaal in de broek niet plezant is, waarna Jan ons contacteerde om te vertellen dat een bazooka daar beneden ook niet bepaald een zegen is.

Er zijn al heel wat onderzoeken gedaan naar de gemiddelde lengte van het mannelijk lid, maar de resultaten daarvan lopen nogal sterk uiteen. Onderzoekers aan het University College in Londen wilden weten hoe de, euh, steel nu echt aan de buik zit. In de plaats van mannen te ondervragen over de afmetingen van hun gereedschap, hanteerden ze de meetlat zelf. Kwestie van eventuele overdrijvers uit te sluiten. Uit een eerder recent onderzoek bleek namelijk dat de Brit gemiddeld 16 centimeter achter de rits heeft, en daar geloofden ze geen fluit van.

Ze namen 104 mannen en gingen aan de slag. Het gemiddeld slap lid van de onderzochten was 3,7 duim lang, wat overeenkomt met 9,4 centimeter. Op volle oorlogssterkte bedroeg de gemiddelde lengte 5,1 duim, wat overeenkomt met 13 centimeter.

Het besluit van de onderzoekers? Ook wanneer mannen anoniem meedoen aan een onderzoek, overdrijven ze over de lengte van hun yoghurtspuit. Al vragen wij ons ook wel af of onderzoek bij slechts 104 mannen wel representatief kan zijn bij een ganse bevolking. Daarom roepen wij op om… of nee, laat ‘m maar zitten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More