Scheur eens over het asfalt als echte premiejager met Boba Fett-motorhelm (foto)

Vraag een Star Wars-fan om zijn favoriete slechterik te noemen, en naast Darth Vader zal ongetwijfeld ook redelijk vaak de naam Boba Fett vallen. 

Een Star Wars-film over dit karakter was volgens geruchten in de maak, maar die lijken nu toch definitief van de baan, mede door de slechte ontvangst van Solo: A Star Wars Story.  Maar niet getreurd, je kan ook je voorliefde voor het personage op andere manieren laten blijken, zeker in het geval je een fervent motorliefhebber bent.

Zo is er de Boba Fett Star Wars-helm van HJC: met de opvallende print oogt als twee druppels als die van de beruchte premiejager.  De helm bestaat uit een mix van carbon, glasvezel en dyneema. Met andere woorden: oersterk en met slechts 1.240 gram allesbehalve zwaar. Standaard komt de helm met een 2D Dark Smoke vizier die de buitenaardse print helemaal af maakt.

Laten we hopen dat het je ook lukt een premie op te strijken, want de helm heeft een prijskaartje van 660 euro.  Maar je bent dan wel de geduchte concurrent voor de motorrijder met een Predator-helm op zijn hoofd.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More