Scheer je als een echte krijger met deze Noorse Vikingbijl-scheermesjes (foto)

Deze Warrior Axe Straight Razor is met precisie geslepen. Dit is dus een scheermes voor echte mannen, vergis je niet!

Of beter gezegd: voor mannen die gefascineerd zijn door de hele Viking-geschiedenis. Want geeft toe: je meerbladig, perfect doorontwikkeld scheersysteem is qua vorm nauwelijks te onderscheiden van het roze Venus-scheermes van je vrouw. Hoe kon het zo ver komen?

Een scheerbeurt betekende vroeger iets. Het was een vaardigheid die werd overgedragen van vader op zoon. Je kunt nu nog voor die authentieke manier gaan, met een klassiek open scheermes. Kost je wel wat vaardigheden, maar als je eenmaal de techniek onder controle hebt, scheer je jezelf heel wat goedkoper glad én zonder geïrriteerde huid nadien. 

Onderstaand scheermes is helemaal geïnspireerd op de Noorse mythologie en heeft de vorm van een strijdbijl van de Vikings. Het handvat is met de hand gesneden en het mes zelf is zeer geslepen gehard staal. Het bijltje wordt nog eens geleverd in een prachtig houten kistje. Je moet er wel 105 euro voor over hebben, maar voor een echte Viking is dat geen probleem. Plunderen maar!

1

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More