Schatje Kate Li is een ondeugend Moskovietje

Waar de meeste Russische chicks ijskoud overkomen, doet deze hete hinde ons alvast smelten.

Kate Li is de naam, 20 lentes op de teller, ze komt uit Moskou en heeft sinds haar zeventiende een contract bij Elite Models… veel meer dan dit komen we ook niet te weten. Omdat de KGB Russisch materiaal liever verborgen houdt voor de rest van de wereld? Wie zal het zeggen, maar met notoire rokkenjagers als Belgische politici, euh, Europese en Amerikaanse wereldleiders als een Trump zou je Vladimir Poetin zijnde wel op je hoede zijn en niet teveel van je bommetjes willen prijsgeven.

Gelukkig voor ons zijn wij bij P voorlopig nog meer gesofisticeerd dan de CIA als het gaat om het opsnorren van vrouwelijk schoon en konden we met als inzet ons leven de hand leggen op wat exclusieve verrukkelijke, zwoele en hete plaatjes van deze Russische schone.

Je hebt exact 10 minuten om volgende reeks te bekijken. Wis nadien zeker je geschiedenis voor je lief, baas of het Kremlin je PC komt uitkammen. Een gewaarschuwd man is… наслаждаться!

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More