Scènes uit ‘Logan’ met een volledig digitaal opgebouwde Hugh Jackman (video)

Maar liefst acht keer had acteur Hugh Jackman de rol al gespeeld, maar in Logan neemt hij echt afscheid van het X-Men-personage Wolverine, op een behoorlijk afwijkende manier. Logan is namelijk een grauwe post-apocalyptische R-rated superheldenfilm en niet ééntje zoals wij gewoon zijn.

Maar ook Jackman is in het echte leven niet meer van de jongste en om de actiescènes geloofwaardig te doen overkomen, creëerde men een volledig digitale kopie van Wolverine om deze nadien te plakken op een stunt double.  Tot in het kleinste detail afgewerkt, dat het haast niet meer merkbaar is met het blote oog waar een acteur van vlees en bloed moet wijken voor ééntje bestaande uit pixels.

Opmerkelijk, dat wel, maar het brengt dan weer respect op voor andere acteurs die beslissen hun stunts zelf te doen. Zoals de 55-jarige Tom Cruise die zichzelf liet vastmaken aan een opstijgend vliegtuig of de Burj Khalifa in Dubai  beklimt in de Mission Impossible-films. Het is maar hoe u het bekijkt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More