’s Werelds sterkste man probeert elk item op Taco Bell-menu te verorberen

Met zijn lengte van 2.03 meter en 190 kilo op de weegschaal is Brian Shaw figuurlijk en letterlijk een reus van een kerel.

Deze Amerikaanse spierbundel was ’s werelds sterkste man in de jaren 2011, 2013, 2015 en 2016. Om op dat niveau te winnen moet je naast keihard trainen ook extreem veel eten. Dus het is zonder overdrijven dat we kunnen zeggen dat de maag van Shaw veel gewend is.

Daarom dat hij eens op vraag van de fans een (vr)eetuidaging probeerde van jewelste. Namelijk alle veertig de items van de Taco Bell-menukaart proberen in te slikken en liefst ook ineens binnen te houden. Deze Amerikaanse fastfoodketen is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken en serveert vooral taco’s, burrito’s, quesadillas en nachos. Het type fastfood dus waarvan één scheet een hele vergaderzaal kan vergassen.

Ondanks het feit dat Shaw de juiste technieken kent om deze 25.000 calorie-tellende uitdaging aan te gaan, slaagt hij er niet in om de proef te vervolledigen. 

“Dit is de ergste eetuitdaging die ik ook heb gedaan. Mijn maag doet enorm veel pijn. Ik zweet als een varken en probeer constant niet over te geven. Ik raad dus niemand aan dit ook thuis te doen”, zei Shaw meteen na de proef.

We beklagen alvast zijn wc-bril.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More