’s Werelds grootste ballon prikken in ultra slow motion (video)

De echte betekenis van knaldrang luidt als volgt: het intense verlangen naar uitgaan, naar knallen, naar feesten, naar dansen. En ’s ochtends wakker worden naast de grootste fout van je leven.

Een sentiment dat onze jongeren voorlopig op hun buik kunnen schrijven. In plaats daarvan moeten ze het woordje ‘perspectief’ weer eens voor de -tigste keer aanhoren. Feesten als de beesten? Die ballon gaat dus niet op.

Maar wel voor de Australische jongeren van het YouTube-kanaal How Ridiculous , die met hun knaldrang raad weten. Tja, als je zwemt in dat heerlijke advertentiegeld van YouTube kan je een lege sportarena afhuren om doldwaze experimenten uit te voeren. Het is niet alsof ze in deze tijden toch gevuld geraken met publiek.

Ze slagen erin via een bladblazer een ballon met lucht te vullen tot aan een diameter van maar liefst 12,4 meter. Om hem nadien lekker uit elkaar te doen knallen. Het wetenschappelijk doel ervan is even nuttig als een strontvlieg in een varkensstal, maar het levert wel spectaculaire beelden op.

Zeker wanneer gefilmd in ultra slow motion. Een gat in de lucht slaan: zo doe je het juist.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More