’s Werelds eerste universele brouwmachine kan bier, thee, koffie, sapjes of limonade tappen

Sodamachine, brouwmachine, espresso- of koffiemachine,… voor elk drankje bestaat er tegenwoordig een handig keukenapparaat om het zelf te produceren. Echter, al deze toestellen eisen veel plaats op.

It brews coffee, tea, beer, kombucha, and spirits“, staat er te lezen in de handleiding van de Pico U Deluxe van PicoBrew. Dit bedrijf had al een aardige reputatie opgebouwd omwille van hun bierbrouwmachines, maar nu komen ze op de proppen met een toestel dat zo goed als elke drank tevoorschijn kan toveren: koffie, thee, gezonde sapjes… en bier!

In samenwerking met andere drankbrouwerijen heeft PicoBrew een ingenieus systeem bedacht dat elke vorm van dorst kan aanpakken. U hoeft enkel water in de machine te stoppen en de speciale Picopacks – met ingrediënten voor uw drank naar keuze – toe te voegen en de machine kan beginnen brouwen.  Deze zakjes zijn samengesteld door verschillende brouwerijen. Het is ook mogelijk om uw eigen recept online samen te stellen.

Via een app is het mogelijk om het toestel te volgen en te kijken hoe het staat met het brouwproces. Het project heeft in een mum van tijd al 315.000 euro opgehaald via Kickstarter. Laat die wispelturige gasten maar arriveren!

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More