Ruud Vormer was een beetje heel boos in de kleedkamer (video)

“F*cking team, man!”

Zo pep je je ploegmaats tijdens de rust een beetje op. Ten minste, zo pakt de kapitein van Club Brugge, Ruud Vormer, dat aan. Leuk om te horen hoe iemand die kwaad is, terugvalt op zijn moedertaal. Ruud begon zijn tirade in het Engels, maar schakelde dan naar het dialect van zijn geboorteplaats Hoorn, een dorpje ergens in het hoge noorden van Nederland.

“Waar zijn we vandaag mee bezig? Wat zijn we fucking aan het doen man? Tegen fucking Anderlecht. Komaan, leg jullie energie erin!” Om zijn opdracht kracht bij te zetten, flikkert hij vervolgens een flesje water tegen de grond. Als dat niet overtuigend is, dan weten wij het ook niet.

En ja hoor, het hielp. Een beetje. Het werd f*cking 2-2 tegen Anderlecht. Of het de verdienste van Vormer of van Clément was – die zie je ook motiverend spreken in het filmpje – laten we in het midden. Leuk om te zien, maar is dat het niveau van coachen op het hoogste niveau?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More