Russische gamer blijft streamen met dode vriendin op de achtergrond (video)

Weer een perfect voorbeeld van gebrek aan empathisch vermogen bij een deel van de huidige generatie jongeren.

Maak kennis met de populaire Russische bloggers Reeflay en Valentina. Beiden staan erom bekend dat ze wel eens online grappen met elkaar uithalen… Russian style. Tabasco in elkanders ogen gieten, een mes op de keel zetten, noem maar op.

Helaas liep het tijdens de laatste stream volledig uit de hand. Ze kregen een stevige discussie, terwijl hun volgers doodleuk toekeken. Plots werd de stream stilgelegd, en weer hervat met Reeflay die het levenloze lichaam van Valentina sleepte en haar poogde te reanimeren.

Zodra hij merkte dat ze niet meer te redden viel, richtte Reeflay zich tot de camera. Zijn volgers smeekten hem de stream te stoppen en de hulpdiensten te verwittigen. “Er valt mij niets te verwijten, ik heb niets gedaan”, jammerde hij.

De blogger zit momenteel in een psychiatrische instelling en de Russische autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de mogelijke doodsoorzaak van Valentina. De 26-jarige juffrouw zou volgens de laatste nieuwsmeldingen zwanger geweest zijn en gebruikte haar medicatie in combinatie met alcohol.

Buren beweren ook dat Reeflay haar urenlang buiten had opgesloten op het balkon en dat terwijl het stevig vroor.

Beneden de ‘opgekuiste’ versie, maar nog steeds zeer storend.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More