Russisch rapsong doet alle andere coronaliedjes verbleken (video)

Niels, Wiels, K3, Pita… Vlaamse artiesten halen hun beste creativiteit naar boven om ons tijdens donkere tijden een muzikaal hart onder de riem te steken.

Het was te verwachten dat cliché begrippen zoals ‘volhouden’, ‘alles komt goed’, ‘samen staan we sterk’, ‘steel eens een pistool van een Anderlechtse flik‘, ‘na regen komt zonneschijn’, ‘liefde heelt alles’,… opgenomen zouden worden in de lyrics.

Wij Vlamingen zijn namelijk wat te braaf en te politiek correct om eens flink de draak te steken met de gehele situatie. Niet zoals de Russische jongens en meisjes van Albatross

“In Mother Russia, you don’t die from virus. Virus dies from you!”, zullen ze gedacht hebben en ze staken even de video met de titel “Why Russians don’t get CORONAVIRUS!” in elkaar. 

Vrij hilarisch, maar de video werd uitgebracht op 25 maart toen Rusland nog weinig besmettingen had. Ondertussen botsen de ziekenhuizen in Moskou bijna op hun limieten en zijn er al 130 doden gevallen.

Tijd dat de Albatross hun song dan even gaan promoten in Wit-Rusland. ”Wodka drinken en naar de sauna”, want dat is het advies van de Wit-Russische president Loekasjenko om corona te bestrijden. ‘De laatste dictator van Europa’ wuift het corona virus weg en neemt bijna geen maatregelen. 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More