Russisch koppel gezocht voor maken van adult-filmpje op heilige berg

Politie onderzocht het filmmateriaal en kon de ‘acteurs’ identificeren.

Veronika Troshina and Mikhail Morozov hadden het zotte idee om op een heilige berg in Bali met mekaar van bil te gaan voor de camera. Er hangt hun een stevige celstraf boven het hoofd. In Indonesië kijken ze blijkbaar ook naar PornHub, waar Veronika bekend is onder de naam ‘Miha Nika 69’.

Het materiaal schoot in het verkeerde Balinese keelgat. Het filmpje deed het daar overigens bijzonder goed en werd meer dan een miljoen keer bekeken.

De reden dat ze gezocht worden, is omdat het rampetampen gedraaid is op de heiligste Hinduplaats van het eiland, een actieve vulkaan nota bene. Vergelijk het met vogelen op een altaar in de Sint Pietersbasiliek in Rome. PornHub heeft op aandringen van de politie het filmpje ondertussen van hun platform gehaald.

Geplaatst door Miha Nika op Zondag 26 juli 2020

Het is niet geweten of het koppel nog in Bali is. Als ze daar bij de lurven worden gevat, riskeren ze een celstraf van 3 jaar achter Indonesische tralies.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More