Ruiter Jos Verlooy richt zijn eigen vennootschap op

Ruiter Jos Verlooy heeft de bv JOS VERLOOY EQUESTRIAN opgericht. Hij werd onlangs bij het referendum van de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF) verkozen tot Ruiter van het Jaar. Verlooy is geboren te Herentals op 15 december 1995.

De firma heeft als doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenwerking met derden:


– Het opleiden en trainen van paarden en de verzorging van eigen paarden en paarden van derden.
– De exploitatie van een rijschool voor de paardensport, het organiseren van paardrijlessen, stages, wedstrijden, wandelingen en andere evenementen.
– Het deelnemen aan en het organiseren van jumpingwedstrijden en hippische evenementen, evenals andere sportmanifestaties en sportwedstrijden.
– Het ontvangen van prijzengeld in binnen- en buitenland.
– Lesgeven in paardrijden en het opleiden van ruiters.

Springruiter Jos Verlooy uit Grobbendonk is nog altijd heel jong in de ruitersport. In 2015 was hij de jongste ruiter ooit die zich plaatste voor de finale van de World Cup. En in 2019 werd hij op 23-jarige leeftijd de jongste Belgische ruiter ooit die een individuele medaille won op een EK. Jos’ vader Axel Verlooy en zijn stal Eurohorse zijn een begrip in de binnen- en buitenlandse paardenwereld. Met zijn paard Igor vormt Jos een combinatie die op elke competitie meedoet voor de prijzen. Logisch dus dat Jos Verlooy al luidop droomt van een topprestatie op de Olympische Spelen in Tokio.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More