Rousseau en Bouchez stevig in de clinch

Vivaldi barst.

Een gemeenschappelijke vijand helpt om aan het zelfde zeel te trekken. Corona was zonder meer de cement van Vivaldi. Nu we richting uitgang stappen – de cijfers dalen, het aantal gevaccineerden stijgt – komen er barstjes in de Vivaldi-coalitie.

In ‘Ter Zake’ vindt sp.a-voorzitter dat zijn collega bij MR, Georges-Louis Bouchez, zich de vraag moet stellen of zijn partij nog in de federale regering wil zitten. “Ik vind het wel merkwaardig dat zo’n jonge gast op zo’n ouderwetse manier aan politiek doet. Kappen op de eigen regeringspartners, kappen op de virologen, kappen op iedereen. Misschien moet hij zich ook maar eens de vraag stellen. Ik vind dat die regering goed werk levert, dat is de hele regering. Als hij daar keer op keer kritiek op heeft, moet hij zich maar de vraag stellen of ze daar nog willen zitten”, aldus Rousseau. Met die uitspraak zou je aan Rousseau dezelfde vraag kunnen stellen natuurlijk.

Het lijkt erop dat Rousseau en Bouchez niet echt ‘matekes’ zijn geworden

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More