Rosario Dawson viert haar 39ste verjaardag met deze pikante naaktfoto

Zij die gek zijn van de Netflix Marvel-series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders zullen wellicht steeds één constante gezien hebben.

Namelijk het personage Dr. Claire Temple. Ook beter bekend als de Night Nurse, een rol die voortreffelijk wordt gespeeld door Rosario Dawson.  Ze is de lijm die de verschillende verhaallijnen verbindt en zonder haar zou menig hoofdpersonage allang het bijltje erbij neergelegd hebben. Het wordt weer spannend afwachten of ze ook te zien is in het tweede seizoen van Luke Cage.

Ondertussen is miss Dawson een jaar verwijderd van een nieuwe voordeur. Niet dat het u aan haar zou merken want ze ziet er nog steeds net zo geweldig uit als in haar Sin City-periode. Met onderstaande foto toont Dawson dat zij als volwassen vrouw nog steeds even trots is op haar lichaam. Het is pas vier maanden geleden dat Dawson openbaar getuigde over de mishandelingen en verkrachtingen die ze meemaakte in haar jeugd. Straffe madam!

Reflections on not letting gravity bring me down…

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on

Happy birthday suit to me… 39 & feelin’ fine…

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More