Rondborstige Limburgse: “Met mijn lichaam bepaal ik wat ik doe” (foto’s)

Toen we haar op social media zagen passeren als nieuwe ambassadrice van een kledinglabel, bleek ze zowel vurige bewonderaars als ‘haters’ te verzamelen. En wij, wij vroegen ons vooral af: ‘Who’s that girl?’

Het label [BLCK] trekt alle registers open. Na T-shirts met geestige opschriften en een kamerjas voor heren, komen ze nu ook met kamerjassen, sleepwear enzovoort voor de dames. Het label stelde ook haar nieuwe ambassadrice voor op social media. In de comments ging het alle kanten op. Er waren heren die zo instant hitsig werden dat ze haar meteen aan hun degen wilden rijgen, er waren dames die op de verkeerde manier ondersteboven waren van zoveel ‘plastiekerigheid’. Dat maakte ons nieuwsgierig. ‘Who’s that girl?’ zo vroegen wij ons af. En dus besloten wij haar te traceren en op de rooster te leggen.

“Ik ben Shana, 33 lentes en ik woon in Hasselt”, zo vertelt de brunette ons. “De ‘hitsige heren’ van die comments zullen op hun honger moeten blijven zitten, want ik ben inmiddels al tien jaar samen met mijn soulmate.”

“Wat ik in het dagelijks leven doe? Ik ben inmiddels vier jaar zaakvoerster van ‘The Benefit Project’, een marketingbureau. Wij doen enkel B2B, en verzorgen de marketing voor horecazaken, dakwerkers, advocaten, noem maar op.”

“[BLCK] volgde me al een tijdje op Instagram, en toen vroegen ze dus of ik niet de ambassadrice wilde zijn voor de nieuwe kledinglijn.”

Wat vind je van de commentaren die je kreeg op je toch wel opvallende boezem?
SHANA: “Wel, ik heb erover gehoord, maar dat boeit me niet. Het is mijn lichaam, en ik bepaal wat ik daar mee doe. Ik ben daar tevreden mee, mijn vriend is daar tevreden mee en de mening van anderen doet er niet toe.”

Je hebt daar inderdaad wel twee enorme, eum, pluspunten. Waarom besloot je jouw boezem zo te pimpen?
SHANA: “Wel, ik ben thuis opgegroeid met een heel fiere, kokette mama. Zij moet ook een van de eersten geweest zijn met een borstvergroting, hier in België. Ik keek daar naar op. I’m not the girl next door!

“Doordat ik niet dat typische ‘buurmeisje’ ben, vragen mensen me vaak dingen als: ‘Waar laat je je haar doen’, ‘Waar laat je je lippen doen’, ‘Hoe kom je aan zo’n outfit’ enzovoort. Wel, daarom ben ik dus een YouTube-kanaal gestart. In mijn vlogs wil ik mensen meenemen in mijn dagelijks leven, wanneer ik bijvoorbeeld mijn haar laat doen. Via die weg kan ik dat dan tonen aan iedereen die het wil weten, wil zien. Zodra het weer mag natuurlijk: want nu kàn ik mijn haar bijvoorbeeld niet gaan laten doen.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 𝕊𝕙𝕒𝕟𝕒 𝕊𝕙𝕒𝕣𝕠𝕟 𝕋𝕒𝕞𝕒𝕣𝕒 🦁💄♌ (@iamshanahermans)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 𝕊𝕙𝕒𝕟𝕒 𝕊𝕙𝕒𝕣𝕠𝕟 𝕋𝕒𝕞𝕒𝕣𝕒 🦁💄♌ (@iamshanahermans)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 𝕊𝕙𝕒𝕟𝕒 𝕊𝕙𝕒𝕣𝕠𝕟 𝕋𝕒𝕞𝕒𝕣𝕒 🦁💄♌ (@iamshanahermans)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 𝕊𝕙𝕒𝕟𝕒 𝕊𝕙𝕒𝕣𝕠𝕟 𝕋𝕒𝕞𝕒𝕣𝕒 🦁💄♌ (@iamshanahermans)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More