Romy en Niels uit ‘The Sky is the Limit’ richten samen firma op

Romy Biscop en Niels Lagrange werden allebei bekend dankzij hun deelname aan The Sky is the Limit. Romy en Niels vormen ondertussen al een tijd een koppel. Op vrijdag 5 februari gingen ze samen langs bij de notaris in Grobbendonk om er een firma op te richten: Mio Care.

Doel van de firma: het inrichten, organiseren en uitbaten van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, inclusief: haartooi, epileren, manicure, medische pedicure, gelnagels en acrylnagels, huidverzorging en epileren. Het verlenen van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, visagie en alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met schoonheidszorg. En het verstrekken van advies in verband met alle schoonheidsverzorging van alle bovenvermelde activiteiten en het organiseren van evenementen hieromtrent.

De verschijners verklaren en erkennen bij de notaris dat op de honderd aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van vijftig euro per stuk, als volgt: door Romy Biscop, voornoemd: 51 aandelen; door de heer Lagrange, voornoemd: 49 aandelen.

De oprichtingsakte van de vennootschap werd vandaag in het Staatsblad gepubliceerd.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More