Romina Paret (Boer zkt Vrouw)

In het net afgelopen seizoen van ‘Boer zkt. Vrouw’ deed wel een erg knappe jongedame mee: Romina Paret. Voor de lens van onze fotograaf toonde ze nog een tikkeltje meer van zichzelf dan in het programma.

Boer Jan uit Australië moet zowat de populairste boer zijn sinds het programma loopt. Hij had haast een container nodig om alle brieven die hij toegestuurd kreeg, te bewaren.

De West-Vlaamse Romina Paret schreef ook een brief aan boer Jan, maar ze twijfelde lang of ze die ook zou opsturen. Uiteindelijk deed ze het toch. En kijk: nu vormen ze toch wel een koppel zeker.

Australië ligt aan de andere kant van de wereld, maar elke dag hangen de twee zo’n uurtje of twee aan de telefoon. Weldra zal Romina voor vijf weken naar ginder reizen. Maar vooraleer ze haar koffers moest pakken, vond de ravissante brunette nog wat tijd om voor de lens van onze fotograaf te staan.

2

Image 2 of 19

 

(Make-up: Shari Parmentier)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More