Romelu Lukaku scoort voor de 300ste keer

300 goals, nog 200 te gaan

Zondag was een perfecte avond voor Lukaku: twee goals, een assist, een nieuwe mijlpaal met zijn 300ste doelpunt en Inter dat leider wordt in de Serie A.

Het tweede doelpunt van ‘Big Rom’ was dus het 300ste van zijn profcarrière, 243 in clubverband en 57 voor de nationale ploeg. Als hij aan dit tempo blijft scoren, zit hij tegen zijn 30ste aan 500 in het clubvoetbal (Romelu is nog maar 27).

Lukaku is een dure vogel en de Chinezen van Inter zoeken naar centen om hem in huis te houden, maar Romelu zet zijn ploeg, en Inter in het bijzonder, wel op de voetbalkaart.

Volgende zondag wil Romelu een openstaande rekening vereffenen. De herkamp tussen ‘Big Rom’ en Zlatan, zeg maar. Payback time. Na de banale woordenwisseling in de Coppa Italia, die eind januari de wereld rondging, staan er nog een paar rekeningen open. Tijd voor een vereffening met de voetbalschoenen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More