Rodanya en Morgan blijven verrassen

De twee tortelduiven van Tempation Island wisselen van partners als van onderbroek, maar krijgen onverwachts nieuws.

Rodanya en Morgan gingen als koppel de zogenaamde ultieme relatietest aan in het meest saaie seizoen ooit van Temptation Island (editie 19). Echt geslaagd kwamen ze niet terug van de exotische bestemming en gingen in Nederland uitproberen wat ze op het eiland hadden geleerd. Rodanya had wat met verleider Danicio en Morgan dook het bed in met Milou en had daarna wat met Jamy van Ex On The beach. En niet zomaar wat, geruchten deden de ronde dat ze zelfs gingen trouwen.

Maar toen had Rodanya plotseling een verrassinkje. De krullenbrol bleek zwanger: van Morgan.

De donkere schuinmarcheerder zag zichzelf echter niet meteen in de vaderrol en wilde geen contact met zijn nageslacht. Maar. Eenmaal rond en en lekker dik van haar zwangeschap, kreeg Rodayna toch een teken van leven van Morgan. “Hij stuurde een berichtje dat hij zich eroverheen had gezet en betrokken wilde zijn”, aldus Rodanya.

Ook al sluit Rodanya wel meteen uit dat de twee opnieuw een koppel kunnen worden, is de Nederlandse krullenbol  blij dat Morgan zijn taken als vader wil nakomen. “Morgan zal het kind erkennen, wat betekent dat hij rechten en plichten als vader heeft. Hij gaat er voor de volle honderd procent voor”, besluit ze. Rodanya is ondertussen zo’n zeven maanden zwanger.

Zij zijn echt wel voor het geluk geboren !

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More