Rihanna showt haar Valentijn-lingerie (foto’s)

Het is weer bijna die tijd van het jaar.

Heel lang geleden was er in het Italiaanse Temi een bisschop, die Sint Valentinus heette. Hij stond erom bekend een enorm goedhartig man te zijn. En ook een goede tuinier. In het klooster waar hij verbleef, onderhield hij de tuin en dat was één grote bloemenpracht. Er kwamen dan ook heel wat ‘toeristen’ om de tuin te bezichtigen. Sint Valentinus had zo de gewoonte om een mooie bloem mee te geven aan verliefde paartjes die de tuin kwamen bezoeken, als symbool van genegenheid en trouw.

Op 14 februari, zo ergens rond 270 na Christus, werd Sint Valentinus onthoofd in Rome. Zijn graf werd een waar bedevaartsoort voor verloofden, die graag zijn zegen over hun toekomstig huwelijk wilden afsmeken.

Dat is – allicht, want er bestaan verschillende theorieën over – de aanzet voor Valentijnsdag zoals we die nu kennen. Een dag waarop je je geliefde extra aandacht geeft, en een cadeautje.

Rihanna is mee op die commerciële kar gesprongen en ontwerpt sinds enkele jaren lingerie voor Valentijn. Hier is haar collectie voor dit jaar: Savage X Fenty.

1

Image 1 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More