Rihanna promoot lingerie voor Valentijn (video)

Rihanna postte vorige maand reclame voor haar lingerielijn op Instagram. In de video wordt nét genoeg aan de verbeelding overgelaten.

Hoe hebben we dat gemist, zeg? Halverwege vorige maand postte Savage x Fenty, het lingeriemerk van hete truffel Rihanna, een video waarin ze de valentijnscollectie promoot. 

De video is ietwat arty-farty opgevat, en ligt visueel bijna in de lijn van die absurd etherische parfumreclames (The sea sings… The moon bites… Lancôme, dat soort zever). Maar toegegeven, de lingerie zelf ziet er fantastisch uit.

Misschien kostte het maken van de reclame zelf ook net iets te veel, want vandaag kwam het nieuws naar buiten dat de modelijn van het merk voorlopig de boeken neerlegt. Algemeen wordt aangenomen dat de hoge prijzen van de kledij aan de basis liggen van de lage verkoop.

Wat de toekomst ook mag brengen voor Savage x Fenty en Rihanna, als ze dit soort filmpjes blijven posten, blijven wij kijken.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More