Restaurantketen Lucy Chang nu toch failliet

Op 1 juli werd het faillissement geopend van LUCY CHANG CATERING BVBA gevestigd op de Antwerpse Marnixplaats.

Die dag werd ook het faillissement van LUCY CHANG ANTWERP, LUCY CHANG BRASSCHAAT, LUCY CHANG GHENT en LUCY CHANG KNOKKE geopend.

De juridische informatie staat vandaag in het Staatsblad. Voor sommige onderdelen en vennootschappen uit die groep is de activiteit voorlopig wel nog normaal.

Lucy Chang is een gekende Asian grocery and noodle shop.

Midden mei van dit jaar schreef Gazet van Antwerpen nog dat ze het bij Lucy Chang even niet meer zitten en eind 2020 bescherming vroegen tegen de schuldeisers. In 2020 was er een gerechtelijke organisatie voor sommige van die ondernemingen.

GVA toen: “Een gerechtsdeurwaarder ging op zoek naar een overnemer, maar de oplossing werd uiteindelijk gevonden in eigen huis. Jozefien Vander Eecken treedt toe tot het bestuur en zal samen met Peter Michaels, die medezaakvoerder blijft, de activiteiten verderzetten. Ook de vestigingen in Brasschaat, Gent en Knokke maken een doorstart en alle 32 medewerkers blijven aan boord.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More