Restaurant betaalt je 900 euro per dag om spek te proeven

Spek met eieren als ontbijt. Bestaat er nog iets lekkerders?

Wetende dat je ervoor betaald wordt om het op te peuzelen doet het misschien nog meer smaken. Het nadeel van spek is dat het niet al te goed is voor de lijn en als je minder vlees probeert te eten past het ook niet in je dagmenu. Daarom dat volgende vacature eerder is weggelegd voor zij wiens cholesterolgehalte nog aardig wat reserves heeft.

De Amerikaanse fastfoodketen Farmer Boys is namelijk op zoek naar – hou je vast – een Bacon Stagiair. Dat wilt niet zeggen dat je alle films van Kevin Bacon moet bingewatchen, maar dat je elke gerecht op het menu dat spek heeft als ingrediënt moet voorproeven. Jouw vakkundig oordeel levert je nog eens 1000 dollar (zo’n 900 euro) per dag op. Aan het buikvet te zien van de gemiddelde Amerikaan kan je er bijna 100% van overtuigd zijn dat in wel elk menu een beetje spek terug te vinden is.

Meedoen is vrij simpel. Toon aan in een filmpje op Instagram via de hashtag #FarmerBoysBaconIntern dat je niet wilt meedoen voor spek en bonen, maar dat je geboren bent voor deze job. Enige vereiste is ouder zijn dan 18 jaar en solliciteren voor 20 augustus.

Tijd om de innerlijke Homer Simpson in je te doen ontwaken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More