Rellen in Blankenberge erg? Dan heb je dit nog niet gezien (video)

Bebloede kerels met kettingzagen terroriseren strand in Canada.

 In Blankenberge lopen ze te treuren en te zeuren over het groepje Brusselse allochtonen dat een week geleden keet schopte op het strand. “We hadden deze week beduidend minder toeristen”, zegt burgemeester Daphné Dumery (N-VA) in Het Laatste Nieuws. “Weggebleven uit schrik, allicht. Ons imago is besmeurd en het zal nog even duren voor dat weer in orde is.”

Dan heeft ze nog niet gezien wat er op een strand in Toronto gebeurde. Er gaat een filmpje viraal waarop te zien is hoe twee jonge kerels met kettingzagen naar een groepje mensen toelopen. Je hoort de kettingzagen tikken, bloed stroomt langs hun ontblote lijven. “Wie heeft er mij godverdomme geslagen”, roept een van hen. “Jullie zijn erbij.” Hij laat de kettingzaag rollen en loopt in de richting van iemand met een smartphone die het hele gebeuren filmt. Het lijkt wel een scène uit een horrorfilm.

Met een happy end, gelukkig. De politie van Toronto was verwittigd en agenten dwongen het tweetal met hun tasers op de grond.

Gelukkig waren zij al eerder gealarmeerd voor er een gevecht op het strand waar het tweetal bij betrokken was. Een passerende jogger had het strandgevecht gezien en belde 911. Blijkbaar is het een nieuwe trend om oorlogje te spelen op het strand. De twee lieve jongens zouden zijn weggelopen om kettingzagen te halen om met hun belagers af te rekenen.

Zou het tweetal in de stad wonen waar er te weinig groen en afkoeling is?

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More