Red Band-trailer van ‘The Grudge’ voorspelt een doodenge remake (video)

Neem eens een kijkje op YouTube. Het wemelt er van de onafhankelijke creatieve filmmakers die ondanks een miezerig budget originele en creatieve kortfilmpjes in elkaar weten te steken.

Ondanks zoveel potentieel, weigert Hollywood originele ideeën op het scherm te tonen en vertrouwen ze liever op de zoveelste remake/reboot/sequel van een franchise omdat de fans weten wat te verwachten. The Grudge remake is weer de zoveelste poging om een bestaand horroricoon terug nieuw leven in te blazen.

Begin van deze eeuw was Japanse horror een rage, al is dat bij velen vooral de huiskamers binnengekomen via Amerikaanse remakes. De versie uit 2004 met Sarah Michelle Gellar in de hoofdrol was best oké, met een paar jumpscares, die niet zo voorspelbaar waren. Maar uiteindelijk wat te braafjes voor de echte horrorfan.

Daar wil deze versie grondig verandering in brengen. Geregisseerd door Nicolas Pesce, komen we als kijker weer terecht in een huis dat blijkt behekst te zijn door een bovennatuurlijke kracht, The Grudge. Deze keer niet meer in Tokio, maar wel in een klein Amerikaans stadje.

Als we ons mogen baseren op onderstaande trailer, hebben de makers zich niet ingehouden op gebied van goor en bloed. Nu nog een goed verhaal en we zijn weer vertrokken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More