Reclamespotje van Guinness raakt je in het hart (video)

“Welkom terug.”

We beseffen het nog niet waar we door zijn gegaan. Wat we hebben achtergelaten. Wij zullen de corona-generatie zijn, zij die een pandemie overleefden. In afwachting van de heropening van de bars en pubs in Engeland, komt Guinness met een indrukwekkend spotje. Terwijl je wordt getoucheerd door een intieme versie van “Always On My Mind”, schuiven beelden voorbij die zo herkenbaar zijn dat je een paar keer moet slikken. Ach, nee het overkomt mij niet? Blijkbaar beseffen we de impact niet van wat er (bijna) achter ons ligt. Laten we hopen dat we het meenemen, de gedachte dat we niet zonder mekaar kunnen.

Misschien heb ik je niet
Zo goed behandeld als ik zou moeten
Misschien heb ik niet van je gehouden
Zo vaak als ik dat kon
Kleine dingen die ik gedaan en gezegd zou moeten hebben
Ik nam gewoon nooit de tijd

Jij was altijd in mijn gedachten
Jij was altijd in mijn gedachten

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More