Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Recensie: Chef's invitation door L.E.S.S eatery, een meesterlijke samensmelting van Japanse en Vlaamse keuken

Martyna - 31-01-2020

Hertog Jan, L.E.S.S Eatery en concepten in het buitenland. Gert De Mangeleer staat nooit stil, en maar goed ook want dankzij zijn onstilbare creativiteit en culinaire ontdekkingsreizen hadden wij het genoegen om aan tafel te zitten tijdens de allereerste editie van Chef’s Invitation. Less is more? Niet vanavond.

Foto’s Piet De Kersgieter

Woensdag 29 januari 2020 – Onder de naam Chef’s Invitation nodigen Gert De Mangeleer, Ruige Vermeire en Joachim Boudens bevriende chefs uit van over de hele wereld om samen de krachten te bundelen en de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Het concept sloeg aan, de eerste editie was meteen volzet maar gelukkig waren wij erbij.

When Brugge meets Tokyo

Vanavond draait het rond chefs Susumu Shimizu van Anis en Hiroyasu Kaware van Florilege (2 Michelinsterren en nummer 5 in de Asian 50 Best). Beide topchefs baten een restaurant in Tokyo uit en zullen onze zintuigen prikkelen met een samensmelting van Japanse en Franse keuken.

BENIEUWD NAAR DE VOLLEDIGE RECENSIE EN BEELDREPORTAGE? KLIK HIER

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken