Realityster deelt ranzige dronken foto en is er nog trots op ook (foto)

Geordie Shore is een Engelse realityserie die wordt uitgezonden door MTV.  De serie is een Engelse variant van de Amerikaanse serie Jersey Shore. Of beter gezegd een interessante documentaire over niet zo bijster slimme mensen.

Want echt hoogstaande gesprekken over politiek of filosofie moet je in deze serie niet verwachten. Hier draait het allemaal rond tattoes, de gym, siliconenborsten, zuipen en feesten. Dat het geen acteurs zijn die maar doen alsof bewees de 28-jarige Charlotte Crosby. Net als in het programma zet ze de bloemetjes graag buiten.

Op Instagram liet ze vorig weekend weten dat het zo compleet uit de hand liep dat ze opgehaald moest worden. “Ben je weleens zo dronken geweest dat je jezelf helemaal hebt ondergekotst in de club en je ouders je uit de club moesten halen? Ja, ik ben echt ellendig.” met bijhorende foto waarop te zien valt hoe ze zichzelf heeft… ondergekotst.

“Ze moet echt een keer volwassen worden”, “Gedraag je eens als een echte vrouw” en “Dit is totaal niet schattig om over op te scheppen. Je zet jezelf voorschut en het is ordinair” … waren slechts een greep uit de reacties afkomstig van – gelukkig – mensen met een nog een beetje moraal. Mama en papa zullen trots zijn, Charlotte!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More