Real Madrid ziet zwarte (en witte) sneeuw (video)

Supporters stemmen Eden Hazard tot één van de slechtste spelers.

De Koninklijke kwam zondag niet verder dan een 0 – 0 gelijkspel tegen Osasuna, de voorlaatste in la Liga. Zinedine Zidane was na afloop niet te spreken over de winterse omstandigheden en zei dat de match niks te maken had met voetbal. Thibaut Courtois ging nog een stapje verder in zijn verontwaardiging en vond dat de match niet had mogen doorgaan “Het is spijtig wat La Liga ons heeft aangedaan. Wij zijn geen marionetten.”

De Madrilenen waren duidelijk nog pissig omdat hun vliegtuig door de hevige sneeuwstorm vier uur lang vaststond op de startbaan. Nja, het sneeuwt dan ook nog geen klein beetje in het land van de appelsienen.

Sneeuw of geen geen sneeuw, Eden Hazard speelde nog maar eens een anonieme match en dat begint serieus op het systeem van de Madrilenen te werken. Te duur voor te weinig resultaat. In de Spaanse pers wordt hij aangepakt en de supporters stemden hem zaterdag tot één van de slechtste spelers.

Wij hebben de indruk dat het niet echt meer goed gaat komen tussen de Spanjaarden en Hazard.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More