Real Madrid is wereldkampioen hypocrisie (video)

MADRID, SPAIN - AUGUST 23: Cristiano Ronaldo of Real Madrid CF smiles after his team won the Santiago Bernabeu Trophy match 2-1 between Real Madrid CF and ACF Fiorentina at Estadio Santiago Bernabeu on August 23, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Real Madrid gaat met ‘Fly Emerates’ een keertje in een groen truitje spelen voor het milieu.

Hypocrieter wordt het niet. Real Madrid – de voetbalclub die meer spendeert aan lonen van voetballers dan het doorsnee BNP van een derde wereldland – heeft beslist om een keertje in groene truitjes te gaan spelen om aandacht te vragen voor het milieu. Het is nog niet bekend of ze het logo van hun sponsor – de luchtvaartmaatschappij Fly Emirates – die dag op hun shirtje laten staan.

Real ging dit voetbalseizoen met de trein naar de Verenigde Staten, met de trein naar München, met de trein naar Salzburg, met de trein naar Rome, met de trein naar Vigo, met de trein naar Villarreal, met de trein naar Sevilla, met de trein naar Mallorca, met de trein naar Eibar, met de trein naar Vitoria-Gasteiz en tussendoor gingen ze voor de Champions League met de trein naar Parijs, met de trein naar Istanbul en de komende weken gaat men met de trein naar Brugge, Valencia en Barcelona. Of nee wacht, ze stappen gewoon altijd met z’n allen in het vliegtuig. Toch?

Real stuurt een hilarisch clipje de wereld in waarin de verwende jongetjes met hun groene truitjes in een vliegtuig wat guitenstreken uithalen.

Niemand had het verwacht, maar de wereld is dan toch gered. Viva Real!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More