Radiopresentatrice van VRT vindt huidige coronamaatregelen ‘geen ramp’

Voorlopig komen er geen versoepelingen aan. Dat heeft premier De Croo vandaag verteld.

Volgens een presentatrice op Klara (VRT) is het uitblijven van een versoepeling inzake coronaregels ‘geen ramp’. Ze zegt dat we voorzichtig moeten blijven.

Het gaat om Anne-Marie Segers die voorlopig mag blijven presenteren en dus doorbetaald wordt. Niet iedereen kan dat zeggen. Voor heel wat mensen uit de horeca zijn de huidige maatregelen wel een ramp. Biergigant AB InBev vreest zelfs dat de helft van de cafés de coronacrisis niet zal overleven als ze de komende weken niet open mogen gaan. “Bovendien zijn er geen Belgische cijfers die bewijzen dat cafés coronabroeihaarden zijn”, klinkt het daar.

Eerder pleegde een jonge kapster zelfdoding door de stress omwille van de coronamaatregelen.  Bovendien is er volgens deskundigen veel verborgen leed waardoor de huidige coronamaatregelen voor hen wel als een ramp bekeken worden. Tot slot zijn ook de jongeren de grootste slachtoffers van de maatregelen. Zij luisteren allicht niet naar Klara.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More