Raap eens paaseieren met alcoholische vulling (foto)

Komt de Paashaas binnenkort ook bij jou op bezoek? Leuk voor de kroost, maar de papa staat er meestal bij als een zak patatten terwijl hij nostalgisch mijmert over zijn kindertijd.

Wel, als deze papa’s slim waren geweest hadden ze zich geregistreerd op de website van Jägermeister. Want daar was er de mogelijkheid om voor slechts elf euro een zeer uniek setje aan te kopen. 38 gram pure Jägermeister-chocolade, twee shotglaasjes en een fles Jägermeister van 10 centiliter. De eieren bestaan uit een alcoholische vulling gemaakt van maar liefst 56 verschillende kruiden.

Het is nu pas dat de Duitse fabrikant op dit idee komt. Drie jaar geleden deden ze hetzelfde, maar toen als aprilgrap. Deze grap is nu omgezet in werkelijkheid. Jammer genoeg gaan er maar slechts 250 exemplaren over de toonbank, maar niemand houdt je tegen om hetzelfde idee eens uit te proberen in de keuken.

Alleen hopen dan dat de kindjes deze paaseitjes niet eerst vinden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More