Raad eens hoeveel deze extreem dure vlieger kost? (foto’s)

De stranden zijn verlaten.

Ideaal om je vlieger eens op te laten en volledig laten uit te waaien. Letterlijk. Maar opgepast, het volgende exemplaar hou je liefst zo lang mogelijk in de lucht en wens je geen neusduik toe.

Het zou wel eens een zeer kostelijke grap kunnen zijn van 7050 euro. En neen, we zien ze hier niet vliegen. Het Franse modehuis Louis Vuitton verkoopt namelijk dergelijke exemplaren op hun webshop.

Eigenlijk zijn we niet verbaasd, daar we er al slaapmaskers van 700 euro en andere bizarre items zijn tegengekomen. Het is dan ook niet bedoeld voor ons, het plebs, maar voor die ene procent die niet weten wat doen met hun rijkdom.

De luxe Monogram Kite is bedekt met de kenmerkende initiële print van Louis Vuitton en is verpakt in een bijpassende tas met monogram.

Het speeltje krijgt ook wel wat kritiek: “Met dit prijskaartje, vlieg ik zelf waar ik naar toe wil!”, klinkt het onder andere.

Groot gelijk, er zit altijd een luchtje aan dit soort decadentie.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More