Queen Latifah knalt erop los in de trailer van tv-serie ‘The Equalizer’ (video)

Vrouwen aan de macht!

Althans toch in de pop culture van vandaag. Mannelijke hoofdpersonages in series en films als Doctor Who, Zorro, Star Trek Discovery , Terminator, Ghostbusters, Ocean’s 8, Kung Fu, Pirates of the Carribean reboot,… moe(s)ten allemaal wijken voor dames met ballen.

Of al dat oestrogeengeweld ook geweldige entertainment oplevert, laten we aan jullie oordeel over. Sommige vinden dat het hoog tijd is dat ook het patriarchaat in Hollywood eventjes op zijn plaats wordt gezet.

Anderen halen dan weer de schouders op en passen beleefd voor al dat gender swapping gedoe. Want een deel van de voorgenoemde franchises waren niet echt hoogvliegers.

Hier is een ideetje: hou je als producer, schrijver of regisseur liever bezig een aangrijpend, plezierig en amusant verhaal op scherm te brengen met interessante en menselijke personages. Wat maakt het dan uit wat er al dan niet bengelt tussen de benen?

De tv-serie The Equalizer van de zender CBS was van 1985 tot en met 1989 een redelijk succes, met acteur Edward Woodward als het hoofdfiguur Robert McCall. 

In deze reboot van CBS speelt actrice Queen Latifah het titelfiguur. Dit keer heet die Robyn McCall. Een raadselachtige vrouw en alleenstaande moeder van tienerdochter Delilah.

Natuurlijk kickt ze de ass van elke man op haar pad met uitgebreide vaardigheden. Zo wordt ze de beschermengel van zij die zich niet kunnen verdedigen.

Of ze ook de koningin te rijk zal zijn op gebied van kijkcijfers, zal de toekomst uitwijzen.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More